מהעשייה המקומית לזירה הארצית
לסמובסקי ניסיון של למעלה משני עשורים ביזמות ובניהול עסקי, בין היתר בהקמה ובניהול של רשתות בענף המזון. משנת 2008 היא מכהנת כמנכ"לית חברת ליאוז ניהול ואחזקות בע"מ, העוסקת בהשקעות ובייבוא מוצרי מזון לשוק המוסדי. במסגרת עבודתה היא עוסקת בניהול ספקים, קשרים בינלאומיים, חוזים ומשא ומתן.
במקביל לפעילותה העסקית הייתה סמובסקי לאורך השנים מעורבת בעשייה ציבורית וקהילתית ברעננה. היא כיהנה כיו"ר הנהגת ההורים וכיו"ר פורום ועדי השכונות בעיר, והייתה מעורבת ביוזמות קהילתיות ובהפעלת מערכי מתנדבים. לאחר 7 באוקטובר הייתה ממקימי ומובילי מטה החטופים ברעננה.
"עכשיו יותר מתמיד דרושה הנהגה שלוקחת אחריות"
"אחרי שנים של עשייה עסקית, ציבורית וקהילתית, החלטתי להצטרף לישראל ביתנו מתוך רצון לקחת את הניסיון שצברתי ולהשפיע גם ברמה הלאומית.
כאמא לשלושה ילדים שמשרתים את המדינה – שניים בסדיר ואחת במילואים, אני יודעת עד כמה אנחנו זקוקים להנהגה שלוקחת אחריות, מקבלת החלטות ומכריעה.
אני מאמינה בדרכו של אביגדור ליברמן שנים רבות, ועכשיו יותר מתמיד דרוש למדינת ישראל מנהיג חזק ומנוסה. אני מתחברת מאוד גם לתפיסת 'חיה ותן לחיות' שמאפיינת אותו ואת דרכו."
הצטרפותה של סמובסקי לישראל ביתנו מעניינת גם בזירה המקומית ברעננה, שבה היא ממשיכה לכהן כחברת מועצה ומחזיקה במספר תפקידים מרכזיים. בשלב זה לא נמסר על שינוי בתפקידיה בעירייה בעקבות הצטרפותה למפלגה הארצית.
