מועדון הכדורת דשא ברעננה  – הנהלה חדשה וצמיחה מרשימה של 25 אחוז במספר החברים

האסיפה הכללית של מועדון עירוני לכדורת דשא ברעננה, התכנסה לבחירת הנהלה חדשה למועדון. המועדון גדל בשנתיים האחרונות ב25 אחוז במספר החברים הפעילים 

שנת שיא לכדורת דשא ברעננה גידול משמעותי במספר החברים הפעילים צילום: אתי וינר אילוז

בחירת הנהלה חדשה למועדון

אחד מרגעי השיא של האסיפה היה בחירת הנהלה חדשה למועדון. מר קולין מיזוף חזר לתפקיד נשיא המועדון. לצידו, נבחר גדי וינר לסגן הנשיא, אשר יסייע בניהול השוטף של המועדון ובקידום יוזמות חדשות.

בנוסף, נבחר מר דני אלונים לתפקיד קפטן המועדון. אלונים, דמות מוערכת בקרב חברי המועדון, צפוי לשמש כגורם מקשר בין ההנהלה לחברים ולייצג את המועדון בתחרויות ואירועים שונים.

בחירת ההנהלה החדשה משקפת את רצון חברי המועדון להבטיח את המשך הצמיחה והשגשוג של המועדון. ההנהלה החדשה נתפסת כבעלת יכולת להוביל את המועדון לאתגרים העומדים בפניו ולממש את הפוטנציאל הגלום בו. חברי המועדון הביעו את תמיכתם בהנהלה הנבחרת וציינו את אמונם ביכולתה לקדם את המועדון ולהביא אותו להישגים מרשימים.

פריחה מחודשת: גידול במספר חברי המועדון

האסיפה הכללית ציינה בסיפוק רב את הגידול המשמעותי במספר חברי המועדון בשלוש השנים האחרונות. כ-50 חברים חדשים הצטרפו לשורות המועדון, נתון המעיד על התעניינות גוברת בספורט הכדורת דשא ועל הצלחת המועדון למשוך אליו חברים חדשים.

הגידול במספר החברים מיוחס בעיקר לחשיפת הפעילות המרשימה של המועדון שהחל מתקופת הקורונה החל בפעולות לחשיפת הס]ורט לקהל תושבי השרון וליצירת מערכת אימונים חינם עבור המתעניינים. יוזמות אלו סייעו לחשוף את ספורט הכדורת דשא לקהל רחב יותר ולהנגיש אותו לאנשים שמעולם לא התנסו בו.

 הנהלת המועדון הביעה את כוונתה להמשיך ולפתח יוזמות דומות בעתיד, במטרה להמשיך ולמשוך חברים חדשים ולבסס את מעמדו של המועדון כמרכז מוביל לספורט הכדורת דשא ברעננה.

שיתוף פעולה עם אגף הספורט בעירייה

בשבוע האחרון התקיימה פגישת היכרות בין נציגי המועדון לבין מנהל אגף הספורט בעיריית רעננה, מר ששי דניאל. הפגישה התקיימה באווירה חיובית והעלתה תקוות רבות לשיתוף פעולה פורה בין המועדון לעירייה.

במהלך הפגישה, הוצגו בפני מר דניאל פעילויות המועדון, הישגיו ותוכניותיו לעתיד. נציגי המועדון הדגישו את חשיבותו של ספורט הכדורת דשא כפעילות גופנית וחברתית התורמת לבריאותם ולאיכות חייהם של תושבי העיר.

מנהל אגף הספורט הביע את התרשמותו החיובית מפעילות המועדון והביע את נכונותו לסייע בקידום ספורט הכדורת דשא ברעננה. הצדדים דנו באפשרויות לשיתוף פעולה בתחומים שונים, כגון הקצאת משאבים, תמיכה באירועים ותחרויות, וקידום המודעות לספורט הכדורת דשא בקרב תושבי העיר.

הפגישה הסתיימה בתחושה אופטימית ובציפייה לשיתוף פעולה מוצלח בין המועדון לעירייה. שיתוף פעולה זה צפוי לתרום רבות לפיתוח ספורט הכדורת דשא ברעננה ולהגדיל את מספר העוסקים בו. המועדון רואה בשיתוף הפעולה עם העירייה הזדמנות חשובה להרחיב את פעילותו ולהגיע לקהלים חדשים.

כתבות קשורות

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן